red.diariocritico.com

A falta del segur vist-i-plau del Govern central

La Generalitat confirma Sixte Cambra com a nou president de l'Autoritat Portuària de Barcelona

Substitueix Jordi Valls

El Consell Executiu de la Generalitat ha nomenat aquest dimarts a Sixte Cambra president de l'Autoritat Portuària de Barcelona (APB), en substitució de Jordi Valls, ha informat el Govern. Per tal que la determinació es faci efectiva, cal la ratificació del Consell de Ministres que és qui, per conveni, té la darrera paraula.

Nascut el 1952, va ser senador de CiU per Barcelona en les legislatures de 1993, 1996 i 2000, i també ha estat vicepresident del FC Barcelona i director del Torneig Comte de Godó.

La Conselleria de Territori ha nomenat també a Ricard Font director general de Transport i Mobilitat, Josep Anton Grau director de l'Institut Català del Sòl, i a Josep Enric Llebot secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Al departament d'Empresa, Ramon Bonastre serà el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball; Joan Sureda, el d'Indústria; Llum Bataller, la d'Inspecció de Treball; i Josep Canós, el d'Energia, Mines i Seguretat Industrial; mentre que la Conselleria d'Economia fitxa Albert Carreras com a secretari d'Economia i Finances.

Presidència tindrà com a secretari general de l'Esport a Ivan Tibau, i a Ignasi Genovès com a director general d'Atenció Ciutadana, i Governació ha nomenat l'ex diputada Pilar Pifarré secretària d'Administració Pública, i Joan Cañada com a director general d'Administració Local.

Els nous directors generals de Cultura són Yvonne Griley -Política Lingüística-, Norbert Tomàs -Cooperació Cultural- i Joan Pluma -Patrimoni Cultural-.

En Benestar Social, Montse Gatell dirigirà l'Institut Català de les Dones, i Montserrat Suari, l'Agència Catalana de Joventut.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })