red.diariocritico.com

Aterriran els visitants

La vint-i-novena edició del Saló del Còmic omplirà de zombies el recinte firal de Montjuïc entre els dies 14 i 17 d'abril

La vint-i-novena edició del Saló del Còmic omplirà de zombies el recinte firal de Montjuïc entre els dies 14 i 17 d'abril

El cartell està dissenyat pel gran triomfador de l'última edició, Rubén Pellejero

El Saló del Còmic més zombie serà el "teloner" de la diada de Sant Jordi, segons ha explicat el director del Saló del Còmic de Barcelona, Carles Santamaría que se celebrarà del 14 al 17 d'abril al palau número 8 de Fira de Barcelona de Montjuïc.

En aquesta 29 ª edició, el món dels zombies tindrà una importància especial ja que el director de Sitges Festival Internacional del Cinema Fantàstic de Catalunya, Àngel Sala serà l'encarregat d'organitzar una exposició sobre els aquestes criatures, amb el títol 'Zombies, ni morts ni enterrats '. "Aquest és el començament d'una gran amistat", ha assenyalat Sala, que ha afegit que serà una exposició interactiva, interessant i aterridora.

El cartell per a aquesta edició, dissenyat pel guanyador del Gran Premi del Saló 2010 Rubén Pellejero, presenta Lumpen -el famós personatge creat per Pellejero -d'esquena observant la Mediterrània, "un mar de vinyetes".

Alfredo Castelli, Angelo Stano, Arthur de Pins, Brent Anderson, Camille Jourdy, Charlie Adlard, Eddie Campbell, Edmond Baudoin, Garth Ennis, Giancarlo Alessandrini, Kurt Busiek, Luisa Zancanella i Reinhard Kleist són els artistes estrangers confirmats per a aquesta edició.

El programa provisional del Saló inclou, a més, concerts musicals de grups espanyols com Los Tiki Phantoms, Motorzombis i Els bous.

El Saló, que compta amb el mateix pressupost que l'any anterior -650.000 euros-, no cerca tan sols subvencions de les institucions públiques, "també complicitat", ha explicat Santamaría que ha afegit que el sector se sent còmode amb el nou conseller perquè va ser l'impulsor del primer Saló.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })