red.diariocritico.com

Antic projecte de CiU

Pelegrí podria recuperar el transvasament del Roine com a solució definitiva per a la sequera

Pelegrí podria recuperar el transvasament del Roine com a solució definitiva per a la sequera

El tripartit havia preferit optar per les dessaladores

El nou conseller d'Agricultura i Medi Rural, Josep Maria Pelegrí, ha indicat que no descarta el transvasament d'aigua del riu Roine (França) a Catalunya com a solució definitiva a la sequera.

Aquest transvasament és un projecte que el tripartit sempre havia descartat, ja que el Govern sortint afirmava que, amb la posada en marxa de dessalinitzadores, com la de la desembocadura del Llobregat, el subministrament d'aigua a la conurbació de Barcelona estava totalment garantit.

Per contra, CiU sempre ha defensat l'opció de portar aigua de França a Catalunya, recordant el cost que té el procés de dessalinització i també que la planta del Prat no ha funcionat mai a ple rendiment.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Pelegrí ha recalcat que en qualsevol cas l'opció del Roine es pot estudiar, i també s'ha compromès a acabar el canal Segarra-Garrigues.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })