red.diariocritico.com

Cicle de debats i conferències

Art i Televisió es donen cita avui a l'Arts Santa Mònica amb una conversa entre Valentina Valentini i Chus Martínez

Art i Televisió es donen cita avui a l'Arts Santa Mònica amb una conversa entre Valentina Valentini i Chus Martínez

També es projectarà una entrevista amb l’artista Antoni Muntadas

Amb motiu de les exposicions TV/ARTS/TV, La Televisió presa pels artistes i Esteu a punt per la televisió?, el Centre Arts Santa Mònica organitza avui a les 20h una conversa  entre Valentina Valentini, comissària de l’exposició TV/ARTS/TV, La Televisió presa pels artistes, i Chus Martínez, comissària de la mostra al MACBA, Esteu a punt per la televisió?. Aquesta conversa, que tindrà lloc a la Sala d’Actes d’Arts Santa Mònica, està oberta de forma gratuïta a totes aquelles persones que vulguin assistir.

Aquesta conversa pretén destacar els plantejaments de partida diferents de cada un dels projectes, les diverses propostes al voltant de la relació entre l’art i la televisió que les dues exposicions plantegen, i ,alhora, confrontaran les diferents opcions estètiques que aquests projectes expositius sostenen.

Per introduir aquest debat, es projectarà la conversa en vídeo mantinguda entre l’artista Antoni Muntadas i Valentina Valentini a l’entorn de l’exposició TV/ARTS/TV, La televisió presa pels artistes i el treball artístic d’Antoni Muntadas. Aquesta xerrada es va  enregistrar el passat 15 d’octubre amb motiu de la inauguració de l’exposició en curs TV/ARTS/TV, La Televisió presa pels artistes.

La conversa d'avui s'emmarca dintre el cicle de debats i conferències que el centre Arts Santa Mònica està organitzat sobre art i televisió.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })