red.diariocritico.com

Amb el mateix repartiment

El mètode Grönholm torna al Poliorama al setembre després d'haver donat la volta al món amb èxit

El mètode Grönholm torna al Poliorama al setembre després d'haver donat la volta al món amb èxit

La nova temporada de l'obra començarà el 23 de setembre

El mètode Grönholm, l'obra de teatre català més èxit dels últims anys, tornarà al Teatre Poliorama de Barcelona -on ja ha estat dues temporades- a partir del 23 de setembre. El repartiment serà el mateix de sempre: Jordi Boixaderas, Lluís Soler, Roser Batalla i Jordi Díaz, que encarnen a quatre candidats que es presenten a la fase final d'unes proves molt poc convencionals que una multinacional ha organitzat per contractar un alt executiu.

El muntatge, de Jordi Galceran i direcció de Sergi Belbel, posa en evidència la crueltat del món laboral i els límits morals dels candidats, que faran tot el possible per ser escollits.

El mètode Grönholm es va estrenar fa vuit anys en la primera edició del projecte T6 de joves dramaturgs del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Des de llavors, s'ha muntat en 35 països i l'han vist dos milions d'espectadors.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })