red.diariocritico.com

“El Barça em tindrà sempre”, aclareix

Ferran Soriano diu que “en cap moment he pensat en deixar Spanair”, i renuncia a succeir Laporta

Ferran Soriano diu que “en cap moment he pensat en deixar Spanair”, i renuncia a succeir Laporta

No s’ha pronunciat sobre la integració en una altra candidatura

S’ha desvetllat una de les incògnites al voltant de Ferran Soriano. Avui, l’actual president d’Spanair i antic vicepresident econòmic del Futbol Club Barcelona ha confirmat que no entrarà en la llista de candidats a rellevar a Joan Laporta. El que encara no ha aclarit Soriano és si s’integrarà o no en una altra candidatura.

La notícia, que ja es començava a intuir, ateses algunes reaccions poc favorables al sí de la companyia aèria a la doble dedicació de Soriano, l’ha confirmada ell mateix al voltant de les sis de la tarda en una convocatòria a l’hotel Porta Fira de l’Hospitalet del Llobregat. Ferran Soriano dedicarà, doncs, tot el seu temps a Spanair, companyia que, per cert, demà reuneix el seu consell d’administració.

El president de la companyia aèria ha explicat que “en cap moment he pensat en deixar Spanair”, firma que va començar a presidir fa un any, alhora que ha reconegut que els accionistes eren conscients que la seva dedicació al Barça podia treure hores de feina a la companyia aèria. “La decisió més responsable és no presentar-me a la presidència del Barça”, ha manifestat abans de cloure tot dient que “el Barça em tindrà sempre”.

L’actual president d’Spanair va entrar a la directiva del Futbol Club Barcelona l’any 2003, dins el grup de directius que van formar part de l’equip de l’actual president del Barça, Joan Laporta, com a vicepresident econòmic. L’any 2008, i arran de la moció de censura que el soci del club Oriol Giralt va presentar contra Laporta i que no va prosperar, Soriano va dimitir.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios