Noticias

Salvador Alemany destaca el "molt interès" d'Abertis en el procés de contractació de concessionàries per als principals aeroports

Pot acabar a finals de 2011

Barcelona-El Prat va créixer en un 6,5 per cent al 2010 i Barajas ho va fer en un 3 per cent

Miércoles 15 de junio de 2011

El president d'Abertis, Salvador Alemany, ha indicat que el grup mira "amb molt d'interès" el contracte de concessió dels dos grans aeroports espanyols, Madrid-Barajas i Barcelona-El Prat, ​​que el Ministeri de Foment preveu treure a concurs.



Alemany, que participa en els cursos d'estiu de l'APIE a la UIMP de Santander, ha sostingut que aquesta concessió despertarà l'interès d'operadors "nacionals i internacionals" i ha afegit que la seva empresa l'estudiarà amb deteniment. Segons les previsions que maneja el president d'Abertis, el ministeri de Foment aspira a finalitzar aquest procés d'adjudicació en el que queda d'any. Foment confia a treure a concurs els contractes de concessió d'aquests aeròdroms el proper mes de juliol. Barajas i el Prat són els majors aeroports espanyols, amb un total de 49.860.000 de passatgers en el cas del madrileny i 29 milions en el barceloní, segons dades d'Aena de tancament de 2010. A més, van ser dels que més van créixer en aquest passat any: un 6,5 per cent del Prat i un 3 per cent Barajas. El grup de concessions d'infraestructures que presideix Alemany ja compta amb experiència en gestió d'aeroports, atès que a través de TBI explota diversos aeròdroms d'Europa i Amèrica.