red.diariocritico.com

Pot acabar a finals de 2011

Salvador Alemany destaca el "molt interès" d'Abertis en el procés de contractació de concessionàries per als principals aeroports

Barcelona-El Prat va créixer en un 6,5 per cent al 2010 i Barajas ho va fer en un 3 per cent

El president d'Abertis, Salvador Alemany, ha indicat que el grup mira "amb molt d'interès" el contracte de concessió dels dos grans aeroports espanyols, Madrid-Barajas i Barcelona-El Prat, ​​que el Ministeri de Foment preveu treure a concurs.

Alemany, que participa en els cursos d'estiu de l'APIE a la UIMP de Santander, ha sostingut que aquesta concessió despertarà l'interès d'operadors "nacionals i internacionals" i ha afegit que la seva empresa l'estudiarà amb deteniment. Segons les previsions que maneja el president d'Abertis, el ministeri de Foment aspira a finalitzar aquest procés d'adjudicació en el que queda d'any. Foment confia a treure a concurs els contractes de concessió d'aquests aeròdroms el proper mes de juliol. Barajas i el Prat són els majors aeroports espanyols, amb un total de 49.860.000 de passatgers en el cas del madrileny i 29 milions en el barceloní, segons dades d'Aena de tancament de 2010. A més, van ser dels que més van créixer en aquest passat any: un 6,5 per cent del Prat i un 3 per cent Barajas. El grup de concessions d'infraestructures que presideix Alemany ja compta amb experiència en gestió d'aeroports, atès que a través de TBI explota diversos aeròdroms d'Europa i Amèrica.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })