Noticias

Jordi Casas afirma que CiU no es refia de Zapatero y que el seu cicle polític està acabat

Xat de Diariocrítico amb el nou delegat de la Generalitat a Madrid

El polític recorda que al Partit Popular li manquen vots per a dur a terme una moció de censura

Martes 11 de enero de 2011

El nou delegat de la Generalitat a Madrid, Jordi Casas, ha mantingut un xat amb els lectors de Diariocrítico en què, entre altres coses ha afirmat que "l'opinió de CiU pel que fa Zapatero és clara: no li tenim confiança".



Paral·lelament, però, a la insinuació d'una lectora de que CiU hauria de recolzar una eventual moció del PP contra el Govern socialista, el delegat de la Generalitat a Madrid ha fet avinent que "encara que CiU la recolzés, al Partit Popular li mancarien vots", a banda de que "a qui correspon canviar de Govern és als ciutadans exercint el vot".

Entre altres aspectes que s'han abordat a la conversa ha estat el de si el nomenament de Ferran Mascarell com a conseller de Cultura respon a la certificació de la 'sociovergència'. Contundent, Casas ha afirmat que "no hi ha sociovergència. El PSC és a l'oposició. El nomenament del senyor Mascarell està fonamentat en què assumeix un programa de Govern pensat per a tots els ciutadans. El programa de CiU és per a tots, no per a uns quants, i és indiscutible el prestigi del senyor Mascarell en l'àmbit cultural".

L'anunci d'ETA d'abandó permanent de la lluita armada -"no m'en refio d'ETA", ha assenyalat- i el fet que la Pilota d'Or de la FIFA no la guanyés un futbolista espanyol han estat els altres temes que han marcat la conversa.