red.diariocritico.com

Xat de Diariocrítico amb el nou delegat de la Generalitat a Madrid

Jordi Casas afirma que CiU no es refia de Zapatero y que el seu cicle polític està acabat

El polític recorda que al Partit Popular li manquen vots per a dur a terme una moció de censura

El nou delegat de la Generalitat a Madrid, Jordi Casas, ha mantingut un xat amb els lectors de Diariocrítico en què, entre altres coses ha afirmat que "l'opinió de CiU pel que fa Zapatero és clara: no li tenim confiança".

Paral·lelament, però, a la insinuació d'una lectora de que CiU hauria de recolzar una eventual moció del PP contra el Govern socialista, el delegat de la Generalitat a Madrid ha fet avinent que "encara que CiU la recolzés, al Partit Popular li mancarien vots", a banda de que "a qui correspon canviar de Govern és als ciutadans exercint el vot".

Entre altres aspectes que s'han abordat a la conversa ha estat el de si el nomenament de Ferran Mascarell com a conseller de Cultura respon a la certificació de la 'sociovergència'. Contundent, Casas ha afirmat que "no hi ha sociovergència. El PSC és a l'oposició. El nomenament del senyor Mascarell està fonamentat en què assumeix un programa de Govern pensat per a tots els ciutadans. El programa de CiU és per a tots, no per a uns quants, i és indiscutible el prestigi del senyor Mascarell en l'àmbit cultural".

L'anunci d'ETA d'abandó permanent de la lluita armada -"no m'en refio d'ETA", ha assenyalat- i el fet que la Pilota d'Or de la FIFA no la guanyés un futbolista espanyol han estat els altres temes que han marcat la conversa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })