red.diariocritico.com

Així ho preveu La Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn

Els 'guateques' particulars tornaran, arran de la prohibició de fumar en espais públics tancats

El president de Fecalon critica que la normativa oblida un tipus d'empresari que crea molts llocs de treball

La Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn (Fecalon) ha augurat que la Llei Antitabac generarà "més 'botellón' i el retorn dels 'guateques' en moltes llars", el que provocarà molèsties entre els veïns i pèrdua de beneficis en el sector.

En un comunicat, el portaveu de la Fecalon, Fernando Martínez, ha criticat que la llei oblida a l'empresari, que "dóna feina a moltes persones en una situació de greu crisi econòmica", i ha dubtat dels pronòstics que estimen més beneficis per als locals gràcies a la llei.

Davant aquestes càbales, Martínez ha demanat prudència en les valoracions sobre els efectes de la llei, que podran començar a fer-se a partir d'aquest proper cap de setmana.

Segons ell, la normativa aprovada és "incongruent" en alguns dels seus punts, ja que l'empresari no pot fer fora del seu establiment a un client que fumi, cosa que sí permetia l'anterior legislació.

Així mateix, ha acusat a les autoritats de perseguir els fumadors, però no fer el mateix amb els venedors ambulants d'alcohol, una mesura que va "clarament" en contra del sector.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })