red.diariocritico.com

Els concerts tindran lloc al Tívol del 18 al 20 de març

Raimon publicarà nou disc el febrer i el presentarà a Barcelona amb tres concerts

Rellotge d'emocions compta amb la intervenció de 17 músics

Raimon publicarà el proper mes de febrer el seu primer disc des de fa deu anys: Rellotge d'emocions, que presentarà al teatre Tívoli de Barcelona els dies 18, 19 i 20 de març, acompanyat pel seu grup de músics habitual.

Des de l'any 2000 que va publicar la Nova Integral edició 2000, Raimon no havia publicat cap disc d'estudi. En el nou treball han intervingut 17 músics, amb arranjaments i direcció de Manel Camp i Jordi Badia.

Ramón Pelegero Sanchis, més conegut pel seu nom valencià Raimon, és un dels màxims exponents del moviment històric de la Nova Cançó i un dels artistes veterans que canten en català més reconeguts. Una de les seves últimes aparicions a la ciutat de Barcelona va ser el març passat, quan va celebrar els 50 anys de la cançó Al vent amb un concert a l'Auditori.

 

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })