red.diariocritico.com

Per 7 milions d'euros aproximadament

Inibsa ven la seva divisió de productes sense recepta a Omega Pharma

Amb més de 60 anys d'experiència, la firma catalana comercialitza els seus productes en més de 25 països

Laboratoris Inibsa ha venut la seva divisió de productes OTC (sense recepta) a la belga Omega Pharma per uns 7 milions d'euros per centrar-se en l'àmbit dental i uro-oncològic i impulsar la seva internacionalització.

En un comunicat, la farmacèutica, amb seu a Lliçà de Vall (Barcelona), ha explicat que l'operació implica la venda de totes les marques d'aquesta divisió de productes sense recepta destinat a la cura de la salut i de venda en farmàcies.

Així mateix, Omega Pharma adquireix els drets sobre els productes i els vint treballadors d'aquest departament.

L'empresa catalana té altres divisions com són l'hospitalària, la odontològica, la internacional i la fabricació per a tercers. Durant el passat exercici, Inibsa ingressar 53.800.000, un 4,1% menys, i compta amb 300 treballadors.

Amb més de 60 anys d'experiència, Inibsa comercialitza els seus productes en més de 25 països i és referent en productes anestèsics i de desinfecció hospitalària.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })