red.diariocritico.com

A la Librería General de Arte Martínez Pérez

Las Divas del Mambo recreen entre llibres el glamour dels anys 30 en un original espectacle amb música de jazz

El xou recrea el París i el Berlín de l'època

Aquest dijous es pot gaudir d'un espectacle original i únic, sobretot per l'àmbit en què es representa. Així, Las Divas del Mambo actuen a la Librería General de Arte Martínez Pérez. L'espectacle que porten evoca el Paris i el Berlín dels anys 30 a ritme de jazz.

Peces musicals de Kurt Weill, Francis Poulenc, Erik Satie, André Méssager, Astor Piazzola, Cole Porter, Friedrich Holländer o Margueritte Monnot i lletres de Bertolt Brecht, Guillaume Apollinaire, Edith Piaf i Maurice Magre conformen el gruix del xou.

Las Divas del Mambo són la soprano Sophie Klingele, la mezzosoprano Daniela Sarmiento, la pianista Montse Pujol-Dahme i el saxonista Miguel 'Pintxo' Villar. El nom del grup els ve d'un concert que van fer a la perruqueria Mambo, al barri gòtic, en què es van transformar en divas.

Web de Las Divas del Mambo

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })