red.diariocritico.com

A la Casa de les Punxes

Veeba Systems, empresa líder en 'cloud computing' instal·la la seva seu europea a Barcelona

La central de la firma és a San Francisco i té delegacions a Xangai i Beijing

La companyia nord-americana Veeva Systems ha inaugurat aquest dijous a Barcelona la seva seu per a Europa, des de la que crearà i comercialitzarà programari per al sector farmacèutic i biotecnològic. L'empresa és la proveïdora líder a nivell mundial en solucions basades en 'cloud computing' per a aquest sector, en el qual serveix tant a les principals farmacèutics com a companyies biotecnològiques emergents.

Actualment compta amb 50 clients, dels quals el 20% es troben a Europa, mercat en el qual preveu créixer des de la seva nova base a Barcelona, que comptarà amb 20 empleats i està ubicada a la Casa de les Punxes de l'arquitecte modernista Puig i Cadafalch , ha explicat a Europa Press el director general de Veeva per a Europa, Dan Goldsmith.

En el futur també buscarà obrir mercat al nord d'Àfrica des de la seu de la capital catalana, que se suma a la central d'Veeva a San Francisco i a les oficines de Beijing i Xangai.

El conseller en funcions d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha explicat a Europa Press que el Govern facilitarà contactes entre Veeva i els clústers d'innovació digital que acull Barcelona (com Barcelona Digital o Barcelona Media), per fomentar el desenvolupament de productes de la multinacional nord-americana a la capital catalana.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })