red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Joan Herrera també fa cua per tenir un debat amb el candidat de CiU

El secretari general d'ICV vol parlar d'infraestructures, Estat del Benestar i els 80 kilòmetres per hora

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions catalanes, Joan Herrera, ha reptat el de CiU, Artur Mas, a un debat cara a cara monogràfic sobre infraestructures o sobre l'Estat del Benestar.

En una roda de premsa celebrada aquest dimarts sobre el pont acabat d'inaugurar que uneix Deltebre i Sant Jaume d'Enveja, l'ecosocialista ha emplaçat el convergent -i ho ha fet extensible a la líder popular, Alicia Sánchez Camacho- a confrontar els seus projectes en relació amb la política de l'aigua, model ferroviari i la limitació de 80 quilòmetres per hora a l'àrea metropolitana de Barcelona.

El candidat ha respost així al preguntar la seva valoració sobre la petició que va fer el líder d'ERC, Joan Puigcercós, de tenir un debat cara a cara amb Camacho legant que aquests dos partits seran decisius a l'hora de formar Govern.

Herrera ha reiterat la "artificialitat" que suposa que el president de la Generalitat, José Montilla, tracti segons la seva opinió de polaritzar el debat entre socialistes i convergents, i li ha recordat que "és president gràcies a una majoria d'esquerres".

En preguntar si té previst veure aquest dimarts el cara a cara entre Montilla i Mas si es fa, Herrera ha ironitzat amb que ho seguirà o no en funció "de com de cansat estigui" en arribar del míting que oferirà a Sabadell.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })