red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

El candidat d'ERC per Barcelona, Oriol Amorós, i Montserrat Nebrera han abordat el futur polític català amb els lectors de Diariocrítico

Els nouvinguts i les dificultats d'un partit amb escasses possibilitats, han estat alguns dels temes de debat

Oriol Amorós, candidat d'ERC per Barcelona i secretari d'Immigració de la Generalitat i la candidata a la presidència de Catalunya per Alternativa de Govern, Montserrat Nebrera, han mantingut aquest dimarts els seus respectius xats amb els lectors de Diariocrítico.

Per l'alt càrrec de l'actual Govern la conversa amb els lectors de Diariocrítico han servit per a explicar quines són les polítiques que Catalunya ha seguit pel què fa un tema tant d'actualitat -i controvèrsia- com és la immigració. Tant al país com arreu del món, bàsicament occidental. També, és clar, Amorós ha respost a qüestions relacionades amb el mapa polític català d'a partir del dia 29 d'aquest mes.

Pel què fa Montserrat Nebrera, ha explicat perquè creu que cal recolzar l'opció per la qual es presenta a les eleccions al Parlament -Alternativa de Govern-, quines creu que són les seves possibilitats reals i com enfoca els comicis des d'una formació que, en principi, no ho té gens fàcil per a travessar els portes de l'edifici del Parc de la Ciutadella. També ha criticat la hipocresia i ambigüitat dels partits tradicionals.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })