red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Sentit Comú per Catalunya aproxima a l'elector el perfil humà i polític de candidats i formacions

El 59 per cent són homes i el 72 per cent no té experiència en el sector privat

El grup cívic Sentit Comú per Catalunya ha fet un informe en què analitza els perfils humans i polítics dels diferents candidats i formacions que concorren a les eleccions al Parlament del proper dia 28 de novembre. La voluntat final és que l'elector ampliï els seus elements de judici a l'hora de dipositar la papereta. Per a elaborar el treball, els seus impulsors han pres com a base l'enquesta de l'emissora de ràdio RAC-1¸ coneguda com el 'Racòmetre'.

Segons l'estudi, es detecta una preponderància d'homes -59 per cent-, d'edat mitjana de 48 anys. El 88 per cent són titulats universitaris i el 27 per cent funcionaris. Abans, un 81 per cent ja havia ocupat un càrrec públic i el 72 per cent té poca o nul·la experiència en el sector privat. El 59 per cent han estat diputats en l'anterior legislatura.

Sentit comú es defineix com "una associació cívica, oberta a la ciutadania, independent i d’àmbit català que es proposa ser un instrument dinàmic i àgil de sensibilització, vertebració i d’incidència de la ciutadania en l’activitat política".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })