red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Sánchez Camacho fa d'abanderada d'una idea d'esquerres en dir que evitarà el copagament

Diu que CiU està a favor de la mesura

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, s'ha compromès aquest dimecres a evitar que s'instauri el copagament sanitari a Catalunya si és decisiva després de les eleccions catalanes del 28 de novembre. Evidentment, la candidata popular ha fet seva la bandera d'una idea que propugna l'esquerra però que té força predicament entre la població i, per tant, pot suposar un increment de paperetes a favor.

La candidata del PP a la Presidència de la Generalitat s'ha mostrat convençuda que CiU instaurarà el copagament sanitari si governa amb amplia majoria, ja que, segons ha dit, el portaveu de la federació al Congrés, Josep Antoni Duran, està a favor .

"L'única garantia que no hi hagi copagament és que nosaltres siguem decisius en un proper govern", ha sostingut la dirigent popular, que ha acusat CiU de no dir tota la veritat en les seves propostes sobre sanitat.

Camacho ha escollit Viladecans per presentar les propostes del seu partit sobre sanitat perquè la localitat del Baix Llobregat "és un exemple de les promeses incomplertes del tripartit" pel que fa a la construcció d'hospitals i reducció de les llistes d'espera es refereix.

Els populars aposten també per promoure deduccions fiscals en el tram autonòmic de l'IRPF a les persones que paguin mútues privades i sanitat pública al mateix temps, perquè "contribueixen a que la xarxa pública no es col·lapsi".

Alícia Sánchez Camacho ha aprofitat la seva presència a Viladecans per presentar propostes locals, entre les que ha plantejat la supressió del límit dels 80 quilòmetres hora a la zona, així com la creació de 5.000 noves places en llars d'infants.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })