red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Herrera diu que no sap com combatre l'atur juvenil però demana una rebel·lió contra les solucions "bèsties i salvatges" de "la dreta"

El candidat ecosocialista insisteix en la idea de no voler "els millors" per a governar

El secretari general d'ICV-EUiA i candidat a les eleccions catalanes, Joan Herrera, ha animat aquest divendres als joves que es rebel·lin contra "les reformes bèsties i salvatges que planteja la dreta". Tot i amb això, ha reconegut que no té "una recepta màgica" per combatre l'atur juvenil.

En una trobada amb joves de la formació ecosocialista en un bar del barri barceloní de l'Eixample, Herrera s'ha referit a la proposta presentada fa uns dies pel líder de CiU, Artur Mas, d'un contracte de formació per a joves que ha titllat de "contracte d'esclavitud" en el qual ni cobren ni cotitzen.

Herrera ha reconegut que no té "una recepta màgica" per combatre l'atur juvenil, però ha assegurat que cal resoldre per la via del canvi productiu i dels marcs laborals justos.

Ha criticat també la proclama de Mas d'aquest divendres en què assegurava que formaria un Govern "amb els millors" en cas de guanyar les eleccions el proper 28 de novembre, i ha assegurat que el que cal fer és un Govern "dels justos" amb els joves, els pensionistes i els treballadors.

Al candidat ecosocialista va precedir en la paraula el secretari general d'EUiA i número tres a les llistes de la coalició, Jordi Miralles, que ha explicat que si la setmana passada esperava el Papa amb el lema 'Jo no t'espero', ara toca reformular al 'Però jo no t'espero', en al·lusió al líder de CiU.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })