red.diariocritico.com

Des de les 6 hores de dissabte fins a les 5 de dilluns

La plaça de les Glòries modifica el seu trànsit aquest cap de setmana

Es col·loca una peça metàl·lica que ha de servir de suport a l'estructura del Centre de Disseny

El trànsit en els voltants de la plaça de Glòries de Barcelona es modificarà durant aquest cap de setmana des del dissabte a les 6 hores fins a les 5 hores de dilluns com a màxim, per a col·locar d'una peça metàl·lica que ha de servir de suport a l'estructura del Centre de Disseny.

Segons ha informat l'Ajuntament, els quatre carrils exteriors de la plaça de les Glòries entre l'avinguda Meridiana i la Diagonal en sentit mar es tallaran durant tot el període, i el trànsit es desviarà per un carril habilitat que dóna accés a l'anell viari.

En funció de la intensitat del trànsit a l'interior de l'anell, es realitzaran talls preventius de les 8 a les 22 hores a les vies que s'incorporen a la plaça en sentit Besòs -avinguda Diagonal amb Castillejos, la Gran Via amb Castillejos i l'avinguda Meridiana amb Bolívia-.

Al carrer Badajoz, entre avinguda Diagonal i Bolívia, es configurarà un carril sentit mar i dos carrils sentit muntanya, mentre al carrer Bolívia, entre Àvila i Badajoz, se suprimirà l'estacionament al costat mar per tenir dos carrils de circulació direcció Besòs.

Carril bus habilitat

Mentre durin els treballs viaris s'habilitarà el carril bus interior de les plaça de les Glòries com un carril de circulació per al trànsit que accedeixi a la plaça en sentit Besòs, i se suprimiran les parades dins de l'anell viari per poder facilitar el trànsit dels vehicles.

D'altra banda, aquest cap de setmana es recuperarà la normalitat a l'alçada de l'Hospital de la Vall d'Hebron al lateral sentit Llobregat de la Ronda de Dalt, a partir d'aquest dissabte. Tot això, després d'estar tancada des de principis d'octubre per treballs per a reposar les canonades afectades per les obres de la nova estació de metro de les línies 5 i 3 de la Vall d'Hebron.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })