red.diariocritico.com

L'espectacle es representarà fins al dia 21 de novembre

Les principals estrelles del ballet rus estrenen espectacle al Coliseum de Barcelona

La coreografia de 'Chaconne' es presenta per primera vegada fora de Rússia i s'exhibeix una inèdita versió de 'Ràdio & Juliet' amb música de Radiohead

Les principals estrelles del ballet rus estrenen avui l'innovador espectacle 'Russian Ballet Stars' al Teatre Coliseum de Barcelona, on mostren peces inèdites a Europa.

El director artístic, Aidar Akhmetov, ha explicat en roda de premsa que han triat peces més modernes i neo-clàssiques. "Hem decidit fer aquest repertori per mostrar coses noves que mai s'han vist a Barcelona" ha afirmat. Ha assenyalat que exigeix que els seus ballarins siguin molt expressius ja que és l'única manera d'emocionar al públic. "Cada vegada que sortim a escena vivim la peça com si fos la primera vegada que la ballem, d'una altra manera no seria interessant", ha dit.

El principal atractiu és la presència de Farukh Rusimatov, de la companyia 'Kirov Ballet', guanyador del premi 'People's Artist of Russia' i considerat com un dels millors ballarins en actiu. Completen el repartiment estrelles del ballet com Igor Kolb, Tatiana Chernobrovkina i el matrimoni Matvienko.

El programa està format per peces com 'La Bayadera', 'Romance' o 'Don Quixote'. La coreografia de 'Chaconne' es presenta per primera vegada fora de Rússia i s'exhibeix una inèdita versió de 'Ràdio & Juliet' amb música de Radiohead. L'espectacle es representarà fins al dia 21 de novembre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })