red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Joan Laporta es veu com l'única opció real de canvi i diu que el concert convergent i el referèndum d'ERC són impossibles

Diu que la resta de formacions "estan mentint a la ciutadania"

El candidat a la Presidència de la Generalitat per Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Joan Laporta, s'ha postulat aquest divendres com a única proposta real de canvi enfront de "la farsa construïda pels partits tradicionals, amb promeses que no poden complir".

"Estan mentint a la ciutadania, que espero que castigui amb el seu vot la incompetència dels que ens han portat a la crisi més greu de la història recent", ha manifestat.

Laporta s'ha mantingut fidel al missatge econòmic principal de la seva campanya, en el sentit que "és moment d'afrontar la independència i administrar els nostres recursos". Per a ell, la independència farà que hi hagi més diners per viure millor.

Segons l'expresident del FC Barcelona, ni el concert econòmic a què aspira CiU ni el referèndum independentista d'ERC són possibles dins d'Espanya, "i els partits les directrius es marquen a Madrid no aporten res, perquè la via autonomista està liquidada per l' sentència del Tribunal Constitucional "sobre l'Estatut.

Laporta creu que els candidats dels principals partits continuen transmetent desil·lusió, mentre que el missatge de SI està calant "a força de trepitjar el territori i estar prop de la gent, tot i que no hi ha accés als mitjans de comunicació oficials" des la seva candidatura.

Joan Laporta s'ha donat un bany de masses al Mercat Central de Tarragona i ha anat a una presentació del seu partit a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de la ciutat.

Està previst dini amb una representació dels agents empresarials i econòmics del territori en un cèntric hotel de la ciutat, i que tanqui la seva agenda a la tarda amb un passeig pel principal bulevard de la ciutat, la Rambla Nova, i amb un míting al Palau de Congressos.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })