red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Puigcercós inicia la campanya fixant-se en Laporta a qui diu que no criticarà mai a altres independentistes

El candidat d'ERC al·ludeix a les crítiques a Tresserras fetes pel líder de Solidaritat Catalana

El candidat d'ERC a la Presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha evitat aquest divendres el xoc amb el líder de Solidaritat Catalana i expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, que va qualificar de "pocavergonya i inútil" el conseller de la Generalitat i nou militant del partit republicà, Joan Manuel Tresserras. Puigcercós diu que no criticarà a altres independentistes.

"No criticaré a altres independentistes. Tresserras és el millor conseller de Cultura que ha tingut Catalunya", ha asseverat el candidat, que també ha destacat que la campanya electoral d'ERC és constructiva pel que no entrarà en una dinàmica de desqualificacions.

En al·lusió vetllada a Laporta, ha afegit que "qualsevol persona que estimi la cultura i la llengua catalana" hauria de sentir orgullosa i satisfeta de la feina del conseller en els seus quatre anys al Govern.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })