red.diariocritico.com

Nomenament del consell d'administració de Fira de Barcelona

Raimon Martínez Fraile, nou president del Saló de Turisme de Catalunya

Substitueix en el càrrec a Ramon Bagó

El consell d'administració de Fira de Barcelona ha nomenat Raimon Martínez Fraile com a nou president del Saló de Turisme de Catalunya, segons han confirmat a Europa Press fonts pròximes a la reunió. El càrrec estava vacant després que Ramon Bagó decidís concentrar-se en el grup turístic Serhs.

Nascut el 14 d'abril de 1947, Martínez Fraile va ser director general de Patrimoni, Comunicació i Relacions Externes de Renfe entre 1991 i 1994. A partir d'aquest any va assumir la Direcció General de Turisme de Barcelona. Així mateix, ha dirigit el grup hoteler Husa.

En l'àmbit polític, Martínez Fraile va ser diputat al Congrés i regidor a l'Ajuntament de Barcelona. Durant cinc anys va ser vicepresident de la Fira de Barcelona i en aquest mateix període va formar part del Consell Rector i del Comitè Executiu de la Candidatura de Barcelona 92.

Va ser nomenat secretari de Turisme a l'abril de 2004 pel llavors ministre d'Indústria i ara president de la Generalitat, José Montilla, que també el va nomenar delegat de la Generalitat a Madrid.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })