red.diariocritico.com

Basat en la tecnologia de leds

Dos estudiants de la UPC creen un sistema d'il·luminació de baix consum que es concentra en zones actives

El projecte, que rep el nom de Honeylight, està pendent de finançament per al seu desenvolupament

Dos estudiants de l'últim curs de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) han ideat un innovador sistema d'il·luminació de baix consum que concentra la llum en les zones amb activitat, ha informat aquest dimarts la UPC.

Es tracta d'una aspa de leds de baix consum que es combina amb una peça paraboloide per crear una paret difusora adaptable a les dimensions i usos de l'espai, ja que cada punt de llum és independent i ajustable en funció d'una xarxa de sensors de moviment que s'adapten automàticament als fluxos d'activitat.

El projecte, que rep el nom de Honeylight, els ha valgut el primer Premi Corian de Disseny 2010 en la modalitat professional de disseny de producte i està pendent de finançament per al seu desenvolupament i ús, per exemple, en aeroports, estacions i edificis públics.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })