red.diariocritico.com

El 23 de novembre

Banc Sabadell oferirà 3,30 euros per acció i 3,89 euros per obligació als accionistes que no van acudir a l'OPA sobre el Guipuzcoano

L'entitat catalana té el dret de a la compra forçosa d'aquest percentatge

Banc Sabadell oferirà 3,30 euros per acció i 3,89 euros per obligació el proper 23 de novembre als accionistes que no van acudir a l'oferta pública d'adquisició d'accions que va llançar sobre Banco Guipuzcoano, segons ha informat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El 97,10% dels accionistes de Banco Guipuzcoano van acudir a l'OPA, de manera que aquesta oferta va dirigida als accionistes que no van acudir a l'OPA (2,90%). El banc català té el dret de a la compra forçosa d'aquest percentatge després d'arribar el llindar mínim per a això (90%), segons figura en el fullet de l'oferta.

Els accionistes de Banco Guipuzcoano que van acudir a l'OPA rebran, per cada vuit accions ordinàries, cinc accions de Banc Sabadell més cinc obligacions subordinades i necessàriament convertibles en un termini màxim de tres anys.

En el cas de les accions preferents amb què compta l'entitat basca, l'equació de canvi inclourà una acció addicional de Banc Sabadell.

La compra de Banco Guipuzcoano és la quarta operació d'aquest tipus que porta a terme Banc Sabadell a Espanya en els últims deu anys, després de les adquisicions de Banco Herrero, Banco Atlántico i Banco Urquijo.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })