red.diariocritico.com

10 establiments han tancat

El comerç afectat per les obres de l'AVE al carrer Mallorca protesta pels seus efectes

L'Ajuntament assegura que hi haurà una revitalització

Almenys 10 establiments han tancat durant les obres relacionades amb l'AVE al carrer Mallorca, que des d'agost de 2008 ocupaven tot el carrer en el tram entre Meridiana i el carrer Espronceda, recorda Beatriz Andreu, veïna de Sant Andreu i propietària d'una botiga de cosmètica natural el tram afectat.

Segons Andreu, la crisi s'ha sumat als efectes de les obres, que han buidat el barri de clients i han provocat pols i soroll. Ha assegurat que el seu fill, que assisteix a l'escola Octavio Paz, "es queixava que el soroll de les obres no els deixava fer classe".

La propietària del Bar l'Oca, també afectat per les obres, ha afirmat que se sent "acorralada" per l'Ajuntament, a qui ha qualificat de "dèspota". Ha assegurat que ha perdut molts clients i que li han pujat els impostos durant les obres, la qual cosa només li ha permès "cobrir despeses, sense fer beneficis".

Els regidors del districte de Sant Martí i Sant Andreu, Francesc Narváez i Gemma Mumbrú, han reobert aquest dilluns el tram del carrer Mallorca entre Meridiana i el carrer Espronceda, que recupera la circulació en tot el carrer i, segons ha afirmat Narváez, " descongestionarà el carrer Aragó ".

l regidor ha subratllat les millores que s'han fet a Mallorca, com l'ampliació de les voreres i la instal·lació de fanals més potents. Segons Narváez, el tram reobert aquest dilluns ha patit "les obres més dures" a causa de l'AVE i el resultat més important "és l'alegria dels veïns".

Mumbrú ha assegurat que durant les obres l'Ajuntament ha mantingut un "diàleg amb tots els agents implicats" i ha afirmat que la nova configuració del carrer "servirà per revitalitzar el comerç".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })