red.diariocritico.com

Importància escassa de les pimes a la gran patronal

PIMEC recolza Joan Rosell de cara la presidència de la CEOE però li recorda que ha d'incrementar el pes de les Pimes si venç

Josep González creu que l'experiència del candidat al capdavant de Foment pot ser clau

El president de la patronal PIMEC, Josep González, ha instat Joan Rosell a incrementar el pes de les pimes en el si de la CEOE si venç en les eleccions de la patronal espanyola el proper 21 de desembre, i ha reiterat el seu suport a aquesta candidatura catalana.

En declaracions a Europa Press, González ha confiat que l'actual president de Foment del Treball recordi, si arriba a presidir la CEOE, "per què PIMEC no està en l'organització", ja que considera "escàs" el pes que confereix a les pimes la patronal espanyola.

"CEPIMA no té una representativitat com Déu mana a la CEOE", ha lamentat, ja que ha recordat que concentrarà en els comicis el 10% dels vots tot i representar el 70% del teixit empresarial.

González ha assenyalat que l'experiència de Rosell al capdavant de Foment del Treball i com a vicepresident de la CEOE l'avalen per poder liderar l'organització empresarial i els reptes que afrontarà els propers anys.

En aquests comicis, el candidat català s'enfretó al president de la Confederació d'Empresaris d'Andalusia (CEA), Santiago Herrero, i al de la patronal d'empreses TIC (Ametic), Jesús Banegas.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })