red.diariocritico.com

Més de 100.000 persones han vist l’espectacle des que es va estrenar el passat 13 de març al teatre Lope de Vega de Madrid

Forever King of Pop, el musical que ret homenatge a Michael Jackson, aterra al Teatre Apolo de Barcelona

Efectes especials, un cor de gospel, músics, cantants i ballarins, composen l'espectacle-homenatge a Jackson 

L'esperit de Michael Jackson reviurà al Teatre Apolo de Barcelona el proper dimecres amb un nou "híbrid entre concert i musical", 'Forever King of Pop', amb el qual es fa un homenatge a l'artista mort el juny de 2009.

Més de 30 èxits de l'artista durant dues hores i mitja permetran a l'espectador conèixer el llegat artístic i musical de Jackson. "No és un musical a l'ús", ha explicat el productor de l'espectacle, Carlos López, que ha assenyalat en roda de premsa que s'ha apostat per la "qualitat vocal i els efectes especials".

"És com una festa al voltant de la música de Michael Jackson", ha assegurat López. Efectes especials, un cor gospel, músics, cantants i ballarins s'encarregaran de transmetre l'admiració que tenen els productors per la figura de Jackson.

L'espectacle, estrenat al teatre Lope de Vega de Madrid el 13 de març de 2010, ha tingut més de 100.000 espectadors, segons ha explicat un dels actors que interpreten a Michael Jackson, Mampuele.

Fran Jackson i Mampuele són els dos actors que interpreten a Michael: Fran canta i Mampuele canta i balla. A Barcelona i Madrid els productors han escollit a dos nens per interpretar aquesta part de la vida de l'artista. A Madrid va ser David García i a Barcelona l'escollit ha estat Néstor Luque Pérez. "Mirava els vídeos a la meva habitació, ho feia i el practicava", ha assegurat Néstor a la presentació de l'espectacle a Barcelona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios