red.diariocritico.com

Pel valor social de la formació

L'Institut Gaudí, Premi a la Qualitat de la Cambra de Comerç de Girona

L'entitat contribueix des de fa més de 20 anys al desenvolupament del sector de la construcció en el territori català

L'Institut Gaudí de la Construcció ha rebut avui el Premi a la Qualitat en la formació que atorga la Cambra de Comerç de Girona. Aquest guardó vol destacar el valor social de la formació i reconèixer a les empreses el seu paper en aquesta important tasca social i la seva tasca innovadora i dinamitzadora.

El conseller d'Educació de la Generalitat, Ernest Maragall -encarregat de lliurar el premi-, ha destacat la tasca formativa de l'Institut i l'ha qualificat de referent en el sector per la seva innovació en els oficis i pel gran nombre de cursos que imparteix, segons han informat des del mateix Institut en una nota de premsa.

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, ha apuntat que la formació és una eina clau perquè les empreses -sobretot les mitjanes-, arribin a ser més competitives.

Per la seva banda, el president de l'Institut Gaudí de la Construcció, Jordi Balagué, ha agraït el guardó i ha assenyalat que en els últims cinc anys han passat uns 9.000 alumnes pel centre de Girona.

L'Institut Gaudí contribueix des de fa més de 20 anys al desenvolupament del sector de la construcció en el territori català, realitzant una activitat formativa a través de convenis i acords amb les diferents administracions i entitats de l'entorn socioeconòmic.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios