red.diariocritico.com

La consellera nacional de CDC Laia Escarrà se'n va a la Solidaritat de Laporta

La consellera nacional de CDC Laia Escarrà ha decidit abandonar el partit per unir-se a Solidaritat Catalana per la Independència, la formació impulsada per l'expresident del FC Barcelona Joan Laporta. Escarrà ho ha comunicat per carta al secretari general adjunt de CDC, Felip Puig. En la seva missiva diu que segueix l'exemple del també exconseller nacional Alfons López Tena, i argumenta que CiU ja no és el pal de paller del catalanisme, perquè la centralitat avui dia és l'independentisme 'que CiU ni representa ni vol representar allunyant-se cada dia més d'una societat catalana a la qual no escolta'. Escarrà ha enviat aquest dimarts una carta al secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, on comunica que es dóna de baixa de militància del partit i posa a la seva disposició el càrrec de consellera nacional ateses les últimes declaracions d'alguns dirigents de CiU que posen de manifest que la federació no aposta per l'estat propi.

Com que es declara 'independentista convençuda', Escarrà opta per abandonar el partit perquè 'CiU ja no és el pal de paller del catalanisme, ja que la centralitat del mateix és a dia d'avui l'independentisme que CiU ni representa ni vol representar, allunyant-se cada dia més d'una societat catalana a la qual no escolta'.

Escarrà segueix l'exemple del també exconseller nacional de CDC Alfons López Tena, que ha fitxat per la Solidaritat Catalana de Laporta. Membres d'ERC també s'han unit a aquest projecte, com l'exdiputat Uriel Bertran.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })