red.diariocritico.com

L'executiu aprovarà aquest dimarts el decret d'autonomia dels centres educatius

Conversa distesa entre Montilla i Castells en l'últim Consell de Govern abans de vacances

En la reunió els consellers també analitzaran un informe sobre la situació turística a Catalunya

El Consell de Govern celebra avui la seva última reunió abans de l'aturada per les vacances i ha estat en aquest marc que s'ha vist la primera trobada pública entre el president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, des que aquest últim va anunciar la seva intenció de no repetir a les llistes del PSC. Montilla i Castells s'han assegut un al costat de l'altre per l'absència del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i han mantingut una conversa distesa davant de les càmeres que gravaven els primers minuts del Consell de Govern. L'executiu aprovarà aquest dimarts el decret d'autonomia dels centres educatius.

El d'aquest dimarts és l'últim Consell de Govern abans de vacances i no es preveu que els membres de l'executiu es tornin a trobar fins a finals del mes d'agost. A més, aquesta reunió ha provocat la primera imatge pública de Montilla i Castells junts des que aquest últim ha anunciat que no repetirà a les llistes dels socialistes catalans.

Per la seva banda, el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, serà l'encarregat d'explicar els acords presos pel Consell de Govern en la roda de premsa de dos quarts de dues del migdia. El Govern celebra la seva última reunió abans de l'estiu aprovant el Decret d'autonomia dels centres educatius, una normativa que desplega un dels principals aspectes previstos en la Llei d'Educació de Catalunya.

A més, en la reunió els consellers també analitzaran un informe sobre la situació turística a Catalunya i les dades sobre l'atur que s'han conegut aquest dimarts.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })