red.diariocritico.com

S'inaugura el proper 26 de maig

El cinema en llibertat d'Albert Serra centra una exposició a Arts Santa Mònica sobre el mètode de treball del cineasta

L'eix central de la mostra són les fotografies de Roman Yñán i el documental Waiting for Sancho de Mark Peranson

Albert Serra. El cinema en llibertat és el títol d'una exposició que Arts Santa Mònica dedica al peculiar cinesta català, director d'Honor de cavalleria i El Cant dels ocells. El mètode de creació de Serra arriba al visitant de la mostra a partir de les fotografies de Roman Yñán i el documental Waiting for Sancho de Mark Peranson. A més també s'hi poden trobar materials artístics inèdits.

L'exposició obrirà les portes al públic el proper dimecres 26 de maig, a les 19 hores, amb una taula rodona com a acte inaugural. L'obra d'Albert Serra serà glosada per Dídac Aparicio, director de la distribuïdora Intermedio; l'escriptor Pere Gimferrer; el director del Festival de Cinema de Locarno, Olivier Père; el crític de cinema Àngel Quintana; i el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau. També comptarà amb el propi Albert Serra.

 

La producció d' Albert Serra. El cinema en llibertat corre a càrrec d'Arts Santa Mònica i hi col·laboren Andergraun Films, la Filmoteca de Catalunya, Teatre Lliure, Intermedio i Standard Books.

 

La mostra es podrà veure fins el 27 de juny a l'espai Balcó de l'Arts Santa Mònica.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios