red.diariocritico.com

Àngel Llàcer, Abel Folk i Nacho Vigalondo en són col•laboradors

La Tweetpeli suposa una iniciativa pionera de fer cine de forma assembleària a través de les xarxes socials d'internet

La idea va sorgir del director del programa Vist i no vist de Catalunya Ràdio, Valentí Sanjuán

Els artistes Àngel Llàcer, Abel Folk i Nacho Vigalondo seran alguns dels col·laboradors de La Tweetpeli, una iniciativa que pretén crear una pel·lícula a partir de la participació assembleària que poden facilitar les xarxes socials. En aquest cas, la Twitter. S'espera la participació de més de mil persones. La idea principal va sorgir del director del programa Vist i no vist de Catalunya Ràdio, Valentí Sanjuán, que va veure la possibilitat d'impulsar un projecte d'aquestes característiques que, a més, no té ànim de lucre. Els beneficis de La Tweetpeli -que podria arribar a estrenar-se en algun festival- es donaran a una ONG que determinin els participants.

L'eix temàtic del film és la pròpia xarxa social, on cada dia es van penjant articles que els qui entren a llegir-los poden pronunciar-se, votar o retocar. Entre altres aspectes, suggereixen qui ha de dirigir la pel·lícula o qui n'ha de fer el guió. A partir d'aquí, un dijous de cada mes, els implicats quedaran per visionar els avanços de La Tweetpeli.

Pel projecte, a banda dels abans esmentats, pel projecte s'han interessat gent com els còmics Dani Mateo i Sílvia Abril, o Mikel Urmeneta, creador de la línea de moda Kukuxumusu. La pel·lícula podria començar-se a rodar a finals d'aquest estiu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios