red.diariocritico.com

El valor global de les adquisicions s'ha triplicat

El Macba compila al llibre Objectes relacionals la selecció d'obres incorporades a la seva col·lecció entre 2002 i 2007

Es pretén mostrar com el museu ha fet esforços per promoure noves narratives artístiques a través de les seves adquisicions durant el període que comprèn

El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba) acaba de publicar un llibre titulat Objectes relacionals en què recull la selecció d'obres incorporades durant el període temps que abasta els anys 2002 i 2007. El llibre ha estat editat en català, castellà i anglès.

Els textos introductoris a l'obra estan escrits pel president de la Fundació Macbha, Leopoldo Rodés; el director del museu, Bartomeu Marí; i el seu antecessor i actual director del Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia, de Madrid, Manuel Borja-Villel.

El nou volum completa l'editat al 2002 sota el títol Col·lecció Macba. Itinerari i el que ara es pretén és mostrar com el museu ha fet esforços per promoure noves narratives artístiques a través de les seves adquisicions durant el període que comprèn.

Les obres adquirides entre 2002 i 2007 han estat 575 i han triplicat el valor que tenien en el moment de la seva compra. El càlcul, però, s'ha fet en base a la mitjana: algunes han multiplicat el seu preu per sis, però en cap cas hi ha hagut descens.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })