red.diariocritico.com

S'havia de celebrar aquest mes de juny

La cimera de la Unió per la Mediterrània s'ajorna fins el novembre a causa del conflicte àrab-israelià

La decisió hauria estat presa després d'una conversa del president egipci, Hosni Mubarak, amb Zapatero y Sarkozy

La cimera de la Unió per la Mediterrània que s'havia de fer a Barcelona el proper 7 de juny s'ha ajornat fins al novembre. Així ho ha anunciat aquest dijous el portaveu presidencial d'Egipte, Suleiman Awad, des d'Atenes, segons recull l'agència estatal egípcia de notícies Mena.

La trobada de caps d'Estat i de govern dels 43 països de la Unió per la Mediterrània hauria estat ajornada a causa del conflicte entre àrabs i israelians. Segons les declaracions d'Awad recollides per Mena, l'aplaçament es fa amb la voluntat que s'avanci amb les negociacions indirectes que mantenen israelians i palestins sota la mediació dels Estat Units.

Segons l'agència estatal egípcia, la cimera s'hauria ajornat després que el president egipci, Hosni Mubarak, hauria parlat amb el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero i del govern francès, Nicolas Sarkozy.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })