red.diariocritico.com

A banda, també ha conreat la novel·la, l'assaig i la crítica

El poeta valencià Lluís Roda guanya els Jocs Florals de Barcelona 2010 pel seu poemari amb el títol de Nadir

L'alcalde Jordi Hereu no ha pogut assistir a l'acte en trobar-se en la presentació del nou cartipàs municipal i l'ha subtituit Jordi Martí

El poeta valencià Lluís Roda ha rebut aquesta tarda al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona el Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2010 pel seu poemari Nadir. Com és sabut, la distinció comporta que el destinatari esdevingui Poeta de la Ciutat i participi durant tot l'any en un seguit d'actes de caire literari.

En haver de presentar el nou cartipàs municipal, arran del fracàs de la consulta ciutadana sobre la Diagonal, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, no ha pogut ser present a l'acte de lliurament i ha cedit el testimoni al delegat de Cultura municipal, Jordi Martí.

Lluís Roda, nascut l'any 1961, és autor de poemes, novel·les, assajos i crítiques literàries. Abans que els Jocs Florals, ja havia estat distingit amb un premi Octubre-Vicent Andrés Estellés, pel seu llibre de poemes Sobre l'hamada. També havia obtingut el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians per Buirac d'amor, i l'Ibn Hazm-Ciutat de Xàtiva amb De l'ànima.

Durant dotze anys ha ensenyat català a centres de Secundària del País Valencià i ara treballa en una tesi doctoral inscrita al departament de Lògica i Filosofia de la Ciència de la Universitat de València.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })