red.diariocritico.com

Les Justes Poètiques se celebraran avui dimecres, a les 18 h, a la Llibreria Ona

Meteora organitza un duel poètic en el marc del festival Barcelona Poesia

Durant l'acte recitaran Bailac, Cervera, Clapés, Duarte, Formosa, Pessarrodona, Pons i Sampere

Dins de la programació de Barcelona Poesia, que aquests dies omple de versos tots els racons de la ciutat, Editorial Meteoara ha organitzat les Justes Poètiques, un certamen en què vuit poetes catalans llegiran una selecció dels seus poemes més destacats. Seran Sara Bailac, Jordi Cervera, Antoni Clapés, Carles Duarte, Feliu Formosa, Marta Pessarrodona, Agustí Pons i Màrius Sampere i els duels aniran de la següent manera: Cervera vs. Bailac, Pessarrodona vs. Pons, Sampere vs. Duarte i Formosa vs. Clapés.

Segons l'editorial, en aquests duel incruents “on la llança serà la paraula i la dama, la poesia”, també es podrà escoltar en directe peces de piano interpretades per Mònica Trueba. L'acte tindrà lloc avui dimecres 19 de maig, a partir de les 18 h, a la Llibreria Ona de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 654). L'acte també forma part dels actes commemoratius del desè aniversari de Meteora.

Els assistents rebran un llibret commemoratiu de les Justes Poètiques amb un poema inèdit de cadascun dels poetes participants.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })