red.diariocritico.com

Malgrat que García-Bragado ho nega

L'Ajuntament reconeix que persisteixen els problemes per a votar per la Diagonal

Les deficiències es manifesten tant en els punts físics com per internet

L'Ajuntament de Barcelona encara no té totalment solucionats els problemes de connexió que impedeixen que tots els punts de votació estiguin funcionant amb normalitat. Malgrat que el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Ramon García-Bragado, ha dit aquest dimarts al matí que tot el sistema "funciona amb normalitat", el consistori ha reconegut que encara un 4% dels punts mantenen incidències, i fins i tot dos d'ells tenen els problemes en la connexió per solucionar. Pel què fa a les votacions per Internet, l'Ajuntament assegura que funciona "amb normalitat", tot i reconèixer que en casos de càrrega de la xarxa es registra "una major lentitud".

El segon dia de votacions de la consulta de la Diagonal s'està desenvolupant "amb normalitat", segons el propi Ajuntament, que assegura que "la sobrecàrrega del sistema que es va detectar dilluns, aquest dimarts no s'ha reproduït". Malgrat això, però, el consistori reconeix que "al llarg del matí s'han detectat algunes incidències variables en aquells punts amb connexió 3G que s'han anat resolent". Així, admeten que hi ha un 4% d'espais amb problemes per votar ("un 96% funciona correctament", diuen) i "queda per solucionar la connexió del Mercat del Ninot i la de la Biblioteca Joan Marsé del Carmel, tots dos espais amb connexió 3G".

A Internet, el sistema "funciona amb normalitat", tot i que en "casos de càrrega de la xarxa es registra una major lentitud", problema que ja esdevenia dilluns i que aquest dimarts es manté malgrat haver quadruplicat l'ample de banda per "solucionar" les incidències. Des de l'Ajuntament han volgut especificar que "tots els barcelonins que tinguin algun tipus de consulta sobre el procés de vot poden trucar al telèfon del civisme 900 226 226 o demanar un dels impresos de reclamació que hi ha als mateixos punts de votació presencial". Aquestes dades les ha ofert l'Ajuntament només unes hores després de reconèixer que, fins dilluns a les 24:00 hores, només un 1'79% del cens havia votat, arribant a la xifra dels 25.379 barcelonins.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })