red.diariocritico.com

L'Aeroport de Lisboa reobre

El núvol de cendra causa problemes als viatgers que des del Prat volen viatjar a Alemanya i Portugal

Cues davant els mostradors de les companyies Luthansa i TAP

Les cues dels passatgers que s'han quedat a terra a causa del núvol de cendra s'han format aquest matí, a l'Aeroport del Prat, davant dels mostradors de l'alemanya Lufthansa i la portuguesa TAP. La primera companyia ha cancel·lat un vol a Munic a causa de la reestructuració que ha hagut de fer arrel del núvol de cendra. Aquest núvol amenaça ara al tràfic aeri de l'oest de la península, i ha obligat a tancar una estona l'aeroport de Lisboa, que ja ha tornat a obrir.

Així, els passatgers amb destinació Lisboa han pogut prendre el seu vol de les 7:25 del matí, que inicialment havia estat cancel·lat, i que, finalment, només s'ha retardat. Això sí, fins les dues de la tarda, hora en que estava previst que l'avió s'enlairés a Barcelona.

Els panells de l'aeroport també informen sobre retards en les arribades i sortides de vols entre Barcelona i Atlanta i Filadèlfia, als Estats Units. Fonts de l'aeroport no han pogut confirmar si aquests retards també es deuen al núvol de cendra que ha afectat al cel de l'oest de la península en les últimes hores.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })