red.diariocritico.com

És la "sortida natural" dels productes de l'est i sud de la península

Nadal afirma que el corredor mediterrani és clau per "respondre de manera definitiva a la crisi"

El conseller de Política Territorial i Obres públiques destaca la bona sintonia entre els governs català i valencià en el tema

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha destacat durant la seva estada a València en l'acte Pel reconeixement de l'Arc Mediterrani que aquest eix ferroviari en alta velocitat serviria per solucionar el "forat negre" de la xarxa ferroviària transeuropea. Nadal també ha remarcat que per primera vegada el govern espanyol s'ha adonat que si es vol "dinamitzar l'economia" i "respondre de manera definitiva a la crisi, ha de prendre decisions tangibles en favor del corredor". El conseller ha afegit que aquest eix ferroviari farà "obvi" que aquesta és "la sortida natural dels productes de l'est i sud de la península".

En relació a la promesa del Ministeri de Foment de tenir enllestit l'estudi tècnic sobre el corredor mediterrani aquesta primavera, el conseller català de Política Territorial s'ha mostrat convençut que es presentarà en els termes indicats i que compta amb el compromís del govern espanyol.

En aquest sentit, Nadal també ha remarcat que fins ara cap govern s'havia compromés amb aquest eix, tot indicant que "per primera vegada el govern espanyol s'ha adonat que si vol dinamitzar l'economia i respondre de forma efectiva a la crisis ha de prendre decisions tangibles en favor del corredor".

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, també ha estat preguntat per les relacions amb el govern valencià, present també a l'acte amb el conseller d'Infraestructures, Mario Flores.

Nadal ha destacat la bona sintonia en aquesta matèria tant entre el president Montilla amb el president Camps com entre ambdós consellers, indicant que en aquest tema "la política ha d'unir més que separar".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios