red.diariocritico.com

Des d'avui fins diumenge

FiraGran 2010, amb l'atractiu estrella dels programes personalitzats d'activitat física, preveu superar els 100.000 visitants

El saló, dedicat a la gent gran, té la participació de més de 60 expositors

FiraGran 2010, el saló dedicat a la gent gran, obre les seves portes des d'aquest dimecres 5 de maig fins el diumenge 9 de maig . Ubicat a La Farga de l'Hopitalet del Llobregat, hi participen més de 60 expositors adreçats a la gent gran i està previst superar els 100.000 visitants.

La mostra, que aquest any arriba a la seva dotzena edició, té com a atractiu la possibilitat d'obtenir un programa personalitzat d'activitat física, que es fa a partir d'una prova de resistència. L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marin; la consellera d'Acció Social, Carme Capdevila i la consellera de Salut, Marina Geli han inaugurat FiraGran 2010. Geli ha evocat als valors de la gent gran perquè el país surti de la crisi.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })