red.diariocritico.com

176 firmes a la trobada

Empresariat turístic català analitza les possibilitats del sector amb els directors dels Centres de Promoció Turística a l'exterior

L'intercanvi d'idees serveix per a dissenyar estratègies

176 empreses catalanes es reuniran amb els directors dels Centres de Promoció Turística a l'exterior en el transcurs de les XII Jornades de Mercats Emissors, per analitzar les característiques dels potencials visitants.

Aquestes trobades, que van començar la setmana passada a Gualta (Girona), s'han desenvolupat aquest dilluns i dimarts a Barcelona, seguiran a Reus (Tarragona) el 20 d'octubre i conclouran a Lleida el 21 d'octubre. L'Agència Catalana de Turisme (ACT) compta amb centres de promoció turística a Benelux (Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg), als països nòrdics (Suècia, Noruega, Finlàndia, Dinamarca, Estònia i Islàndia), França, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Rússia i Xina; als que aquest mes s'ha sumat una nova oficina a nova York. A la cita barcelonina, la directora general de Turisme, Marian Muro, ha assegurat que trobades com aquest serveixen per conèixer els interessos de les empreses, de tal manera que la política de promoció turística es pugui plantejar "d'acord". Així mateix, ha assenyalat que aquestes entrevistes serviran perquè la Conselleria d'Empresa i Ocupació pugui disposar de dades qualitatives i quantitatives sobre la demanda turística, per després traslladar-los als professionals del sector. Oficina recentment inaugurada a Nova York La Generalitat ha posat en marxa aquesta setmana una nova oficina de promoció turística a Nova York, en el mateix local on s'ubica la seu de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa Catalana Acc1ó. Muro ha assenyalat que en aquest punt està emprada una persona, que ja ha començat a treballar amb els mercats nord-americà i canadenc per potenciar el turisme de qualitat aprofitant l'estirada de les noves connexions aèries amb el Prat, objectius que el departament ja va assenyalar en el Saló del Turisme de Barcelona d'aquest any.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios