red.diariocritico.com

'Natura Líquida'

Vichy Catalán 1881 es fixa en els elements de la naturalesa que van atraure als modernistes per dissenyar una ampolla

Vichy Catalán 1881 es fixa en els elements de la naturalesa que van atraure als modernistes per dissenyar una ampolla

L'envàs tindrà un únic format reciclable de 750 mililitres

Vichy Catalán 1881 ha llançat al mercat 'Natura Líquida', un nou format d'ampolla que reflecteix la percepció que de la naturalesa van tenir els grans artistes del modernisme. Això sí, sense oblidar les ja tradicionals característiques de les diferents edicions d'aquest producte 'premium'.

La nova ampolla tindrà un únic format de 750 mililitres que serà reciclable i es comercialitzarà tant en el canal horeca (hotels, restaurants, cafès) com en el d'establiments d'alimentació. Amb 130 anys d'història, la prestigiosa marca Vichy Catalán lidera el mercat nacional d'aigües minerals carbòniques. També distingeix els seus productes per tenir propietats minero-medicinals de sobra reconegudes. De fet, estudis del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) demostren que l'aigua mineral carbònica redueix els índexs de colesterol dolent.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })