red.diariocritico.com

Entre dimecres i dijous

Empresa i Ocupació s'implica amb el saló dels emprenedors i assessora a aquests darrers

La conselleria informarà sobre creixement empresarial

La Conselleria d'Empresa i Ocupació participarà en el Saló Bizbarcelona que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona aquest dimecres i dijous assessorant als emprenedors que vulguin rebre informació sobre el creixement empresarial, segons ha informat en un comunicat.

Per a això, comptarà amb un expositor on els interessats podran trobar informació de serveis i recursos per a la creació, creixement i finançament empresarial, al mateix temps que s'oferiran sessions informatives i tallers de treball que fomenten la internacionalització i la innovació en les empreses. El saló organitza activitats com el Tech Market -espai de trobada entre centres tecnològics i emprenedors amb l'objectiu d'impulsar la transferència tecnològica a Catalunya- i el projecte Creamer, l'objectiu és estimular el creixement econòmic a través de la creació d'una xarxa de vivers d'empreses dels quatre territoris que formen l'Euroregió. Bizbarcelona també convoca la Global Entrepreneurship Competition (GEC), un concurs en què els 25 millors plans de negoci mundials competiran per el finançament necessari per dur a terme els seus projectes. Segons Fira, s'espera la visita de més de 12.000 emprenedors, innovadors i inversors, i el saló comptarà amb prop de 100 expositors.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })