red.diariocritico.com

Contempla gairebé totes les possibilitats de perjudici

El Govern activa amb celeritat la possibilitat de percebre indemnitzacions per la 'crisi del cogombre'

La Generalitat ha estat un dels primers òrgans en reclamar compensacions per les pèrdues derivades del cas

La Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural està enviant al sector formularis per acreditar les pèrdues derivades de la crisi del cogombre -entre el 27 de maig i el 3 de juny-, ha informat la Generalitat. Les pèrdues a justificar poden ser per producte entrat i no venut, per producte rebutjat o desviat, per producte venut a un preu més baix durant l'alerta i per costos d'eliminació de producte, entre altres.

Els beneficiaris poden ser tant els agents integrats en organitzacions de productors de fruita i verdura com els que no, però en qualsevol cas han de presentar la màxima documentació possible, com albarans i factures de transport. La Generalitat ha reclamat des de l'inici de la crisi compensacions per les pèrdues ocasionades per la crisi del cogombre, així com campanyes per recuperar la confiança dels consumidors respecte als productes produïts a Catalunya. Els ministres d'Agricultura de la UE debaten aquest dimarts en una reunió extraordinària dels ajuts que concedeixen als agricultors per la caiguda de vendes que s'ha produït després de la irrupció del bacteri E.coli a Alemanya.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })