red.diariocritico.com

Cimera organitzada per l'aerolínia catalana

El president de Star Alliance ratifica que, amb Spanair, l'Aeroport del Prat ho té "tot" per a ser 'hub'

La companyia presidida per Ferran Soriano augmenta la demanda en un 15 per cent

El president de Star Alliance, Jaan Albrecht, ha sostingut que l'aliança, de la qual formen part 27 companyies aèries, està identificant noves rutes per operar vols intercontinentals des de Barcelona a Llatinoamèrica, Àsia i Àfrica en els propers mesos. També ha palesat que Barcelona té una zona de captació de 4,2 milions de passatgers, però té un "nombre limitat" de vols de llarg ràdio tot i que l'Aeroport del Prat ho té tot per esdevenir un aeroport de connexió: mercat local per atreure aerolínies internacionals, comunitat de negocis, la terminal T1, una aliança base -Star Alliance-, i una aerolínia a casa -Spanair-.

En una cimera de Star Alliance organitzada aquest dijous per Spanair a Barcelona, ​​Albrecht ha constatat que l'aliança vola a 1.160 destinacions en 181 països amb més de 21.000 vols diaris i que Espanya és el seu tercer mercat, darrere d'Alemanya i Anglaterra. El president de Spanair, Ferran Soriano, ha explicat que més de 182.000 passatgers van utilitzar l'aeroport de Barcelona per connectar vols de l'aerolínia en el primer quadrimestre de 2011, fet que suposa un increment del 15 per cent respecte al mateix període de l'any anterior. Soriano ha insistit en que l'estratègia de Spanair és operar vols intercontinentals i alimentar vols d'altres companyies aèries, i ha centrat la seva atenció en connectar Barcelona amb Amèrica del Sud i Àsia, especialment amb Tòquio, Xangai i Delhi. Així mateix, l'aerolínia catalana ha transportat 1,25 milions de passatgers de gener a abril, un 6,5 per cent respecte al mateix període del 2010. Soriano ha assegurat desconèixer que la Generalitat tingui previst en els seus pressupostos una nova injecció de capital de cinc milions d'euros a Spanair, alhora que s'ha mostrat confiat a "seguir comptant amb el suport financer dels accionistes".
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })