red.diariocritico.com

Obté un resultat recurrent net consolidat de 369 milions

Criteria creix un 8 per cent en els tres primers mesos de l'any

Els resultats de cartera de participades augmenten en un 12 per cent

Criteria CaixaCorp ha obtingut un resultat recurrent net consolidat de 369 milions d'euros entre gener i març de 2011. Això significa un increment d'un 8 per cent respecte el mateix període de 2010.

L'alta qualitat de la cartera de participades de la firma ha propiciat que els resultats d'aquestes hagin augmentat en un 12 per cent vist l'exercici anterior, fins arribar als 418 milions d'euros. Ja entrant en detall pel que fa al negoci, la cartera de Serveis mostra un bon comportament, tot incrementant resultats en un 11 per cent, que prové, sobretot de l'augment en aportació de Repsol. La cartera d'Assegurances, per la seva banda, millora en un 43 per cent i arriba als 73 milions. En aquesta dada es dóna la concurrència de la bona evolució del negoci i la incorporació del Grup Adeslas a Criteria, al juny de 2010. Pel que fa el resultat net consolidat és de 410 milions d'euros, que redueixen en un 12 per cent la puntuació del primer trimestre de 2010. L'explicació és el registre de 121 milions d'euros de plusvàlues producte de desinversions de caràcter tàctic.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })