red.diariocritico.com

Del 29 de juny a l'1 de juliol

La fira de videojocs Gamelab se celebrarà a Barcelona i tindrà com a convidat l'estrella creativa de Microsoft, Cliff Bleszinski

Es presentaran les darreres novetats, amb especial incidència amb els jocs per a mòbil

La fira de videojocs Gamelab, creix i canvia de ciutat. En lloc de a Gijón, aquest any l'esdeveniment se celebrarà a Barcelona i rebrà la visita de desenvolupadors internacionals amb un gran prestigi en la indústria. Se celebrarà del 29 de juny a l'1 de juliol.

Cliff Bleszinski, l'estrella de Microsoft mundialment reconeguda pel seu treball creatiu en el revolucionari Gears of War (que supera els 13 milions de còpies venudes en Xbox) i en la saga Unreal, serà sens dubte un dels principals atractius de la Fira. CliffyB, com sovint se'l coneix, compartirà amb l'audiència les claus que segons revelaran en els pròxims anys "el veritable poder de la creativitat" en el món interactiu. American McGee serà un altre dels populars i influents creadors que compartiran cartell. Anys després de la seva participació en èxits com Doom, Quake i sobretot de la seva impactant adaptació del clàssic de Lewis Carroll, American McGee's Alice -que aviat tindrà seqüela-, torna a estar d'actualitat gràcies a la seva decidida aposta per les noves Plataforma mòbils (iPhone i iPad) i els models de negoci en línia i Free2Play. Trip Hawkins, fundador d'alguna de les multinacionals més importants del món del videojoc, com Electronic Arts i Digital Chocolate, completa un programa d'autèntic luxe oferint una conferència mestra en la qual discutirà la seva visió sobre el futur de la creació i explotació de continguts en el món digital. La xerrada, que centrarà el seu discurs en el terreny de les xarxes socials, els mòbils i els jocs en línia, oferirà també lliçons d'aplicació en altres àmbits relacionats amb els continguts i la cultura digital. A més, Gamelab lliurarà les seves ja tradicionals guardons als millors jocs i companyies de la indústria. Els guanyadors d'aquesta quarta edició seran elegits pels membres de la recentment creada Acadèmia de les Arts i les Ciències Interactives, a més de mantenir-se els premis especials, votats per premsa i públic.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })